Hoppträning

Igår var det träning för Ragna. Vädret var katastrofalt och det var snöigt och stormigt som attan. Lyckades i allafall ta oss ner till ridhuset helskinnade :) Russin var väldigt laddad men höll sig ganska bra i skinnet. Bråkade en del under framridningen i galoppen vilket inte var så förvånande eftersom hon tycker det är jobbigt. Vi skulle rida lite innanför spåret med lätt utåtställda hästar för att få koll på ytter. Då blir det extra jobbigt för oss eftersom Russin redan innan gärna går med rumpan rätt ordentligt innanför spåret. Så jag måste rida henne i lite öppna för att hon skall kunna hålla galoppen och bli lite rakare. Vi överlevde i allafall framridningen :)
Sen började vi med kavaletti som gick okej, hon brukar dock göra det bättre... Sen travhoppning, det är vi bra på! :) Fortsatte visst med travhoppning även när vi skulle galopphoppa sen. Det vart bäst så! Några gånger kom vi i galopp men det blir lätt fladdrigt och lite ostyrbart då. Hon hoppar riktigt bra när vi kommer rätt på hindren men vi behöver verkligen träna på markarbetet! Jättekul träning! Bara vår andra efter skadan :) Om några till gånger så... :)

Idag red jag ut en liten tur men det var sjukt mkt snö och alla upptrampade spår hade blåst igen så det var mest jobbigt. Det blev nästan bara skritt och en liten galopp:)

Nya skorna och sulorna funkar finfint! :)
God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0