Nya skor

Idag har Russin äntligen fått nya skor. Hon har gått 11 veckor sedan sist... det var inte meningen men vad ska man säga...? Hovslagare... ;) I allafall så förbarmade sig Saras hovslagare Pertan över oss. Tack! :) Han tyckte dock  inte att det var nån kris utan att hon hade kunnat gå ett tag till. Hennes hovar har inte vuxit nånting alls i stort sett. Nu har hon i allafall fått fyrbroddat och snösulor runt om så nu är vi redo för vad som. Det visade sig faktiskt att Pertan skott Tino när han stod på galoppen :) Världen är bra liten! Vi har även gått i samma gymnasium men inte riktigt samtidigt. Han gick ut 20 år före mig:)
Han kom även med några bra tips och tricks som vi ska träna på. Russin vill ju inte alltid lyfta på fötterna när hon ska och inte heller alltid stå på dem när hon ska. Tar tex alltid upp dem när man ska sätta på skydden osv. Vi ska se om vi kan träna bort det :)
Sedan red vi rundan med Angelica och Nenne. Underlaget var okej nu när vi ridit där några gånger sedan all snön kom sist så vi har trampat upp det lite. De får dock fortfarande kämpa en del i snön. Bra träning i måttliga mängder :) Russin börjar bli lite kralligare faktiskt, hon ser riktig fin ut lilla Prinsessan!
Nu är det dags att vila upp sig inför hoppningen i morgon! Vore kul om någon kunde ta med sig en kamera :)
God natt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0