RIP finaste Russinfia

På gårdagens återbesök konstaterade vi att hon har blivit ännu mer halt än vad hon var för fem veckor sedan. Varken kortisonbehandlingen eller specialskoningen har gjort någon nytta alls.
Så efter 2 år av oro och ovisshet så har hon nu fått galoppera vidare på de evigt gröna ängarna tillsammans med Morre, Tino, Babsan och Sky! Där har de det bra allihopa! De har alla en speciell plats i mitt hjärta och jag kommer alltid att minnas och sakna dem!



Tack alla ni som stöttat mig i detta!
Ni vet med er vilka jag menar! :)

Kram på er!

Den stora dagen...

I morgon är det dags för återbesök på Ultuna. Jag är inte särskilt hoppfull eftersom hon fortfarande är så pass halt... Vi får se vad de säger...

Kram


Finaste...






Här är vi jag och bästa Russin!


På Russinfronten väääääldigt lugnt

I dag är det en vecka kvar till återbesök...
Annars så går hon i sin hage med Flurrisen och bara har det bra hela dagarna.

Kramis

Lägeskontroll

Idag har jag longerat Russin några varv på ridbanan och hon ser fortfarande rätt så halt ut... :(
Två veckor och två dar kvar till återbesök...

Hej så länge...

Dåligt med uppdateringar...

... beror ju såklart på att Russin inte gör nåt mer än går i hagen i väntan på nästa klinikbesök som är i slutet på augusti! Vill ni veta vad jag har för mig så får ni gå in på bloggen om mitt liv förutom Russin :)

http://russinfia.blogg.se/familjen/

Vi ses där!

Lika som bär :)

Det skiljer bara nån decimeter i manken! :)







Så söta så!

Ingen mer sjukhage :)

Nu får Russin gå ut i sin "stora" hage tillsammans med bästisen igen. Bara gå och skrota hela dagarna. Jag hade förväntat mig lite action när jag säppte ihop dem i morse men Russin körde bara ner huvet på backen och började äta. Flurrisen var mest intresserad av den större vattentunnan jag ställde in och kliade sig mot den så att den välte och vattnet rann ut! Suck! De är i allafall väldigt söta tillsammans, en liten svart och en stor svart! Jag ska försöka ta nån fin bild på dem och lägga ut!

Kram på er! 

RSS 2.0