Snabb resumé av de senaste dagarna!


Anton åkte som vi lovat med och tog upp nätet, tyvärr så var det helt tomt... inte en fisk så lång ögat kunde nå. Det var ju lite trist. Men han var glad för det :)




Sedan lämnade jag barnen på landet och åkte hem ett par dagar. Skönt med lite "vuxentid" :) Vi hann med att åka in till Norrtälje och äta jättegod middag en kväll och bli hembjudna till Hans och Jill på grillmiddagen en kväll. Lyxigt! :)




Åkte tillbaka ner till landet igen för att hämta hem barnen. Lärde Vilmis att man ska ha tofs:) Det tyckte hon var kul :)




På väg hem från stranden hittade vi denna "skönhet" krypandes på grusvägen. Självklart så plockade vi upp den och tog med den hem och gav den ett nytt hem i en plastlåda med lite gräs och blad i :) Mamma och pappa lovade att släppa ut den så fort vi åkt därifrån :)

Så nu är vi hemma igen och allt är som vanligt! Idag har vi varit nere och badat. Anton är så duktig och "simmar" med sina puffar på armarna, man behöver bara hålla en arm under magen på honom så att han får upp benen tillräckligt för att kunna sparka med dem :)

God natt på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0