Helgen i bilder


De ser ju knappt någe busiga ut alls...


Här är Vilmas gigantiska solrosor som hon sått på dagis! Rätt så feta! :)


Anton studerar växterna nogrannt


Så här ser det ut hemma hos oss ifall det är nån som inte varit här ännu:)


En lite småfet gurka i vårt trädgårdsland...


Körsbärstomater och vanliga tomater...


Vindruvor...


Plommontomater...


Trädgårdsmästaren... :)

Efter lite rundvandring i trädgården och en gräsklippning( med mig på trakotorn den här gången) så åkte vi hem till Vibbe och Petter och barnen i deras nya hus i Alsike, Knivsta

Här är Vilma och hennes en månad äldre polare Oscar som äter korv och pommes


På andra sidan bordet sitter Anton och Emma, Emma är drygt ett halvår äldre än Anton

Huset var jättefint, lite mkt grejjer överallt bara men så kan det lätt bli när flyttlasset från skåne kom i onsdags... Det kommer bli kanon när det blir klart :) Så skönt att ha dem lite närmre så vi kan ses när vi vill! :)


I går var jag i stallet på förmiddagen och hälsade på lilla lerfia... :) Lerslingor i manen verkar vara det senaste!


På eftermiddagen kom mormor och morfar och hälsade på. Lite kvalitetstid i soffan har Vilmis och moffa:)
Mysigt!
På kvällen åkte jag till Friskis och körde ett medelpass jympa... Det var tokroligt! Jag hade tänkt banga men ändrade mig i sista sekund... tur var väl det för jag kände mig så nöjd när jag kom hem! Nu kommer träningsvärken smygande igen, skööönt!

Idag har jag jobbat, hämtat barnen, fixat middag, lagt barnen och nu sitter jag här. Har hunnit med lite tvätt och disk oxå...

I morgon åker jag till hästkliniken med Russin. Inte så roligt...

Vi hörs!
Kramen


Nån som är sugen på lite Vanish?



Allt detta hämtade jag ut på posten idag :) Nu ska vi prova vad vi tycker om Vanish!
Jag är en Buzzador! Det innebär att jag ska prova olika produkter själv och även buzza runt bland mina vänner och höra vad ni tycker om varorna. Just nu är jag alltså med i en kampanj för Vanish. Det bästa fläckborttagningsmedlet som finns! :)
(Det är faktiskt min personliga åsikt för jag har provat flera gånger förut! )
Som bonus så är alla produkterna svanenmärkta
 


Flera av dem är även rekommenderade av Astma och Allergiförbundet



och parfymfria! :) Kan det bli bättre!
Jag har fått tio st provpåsar så skriv en liten kommentar här om ni vill prova! Först till kvarn... :)

Kram på er och tvätta rent :)

Trötta barn och mamma

I onsdags kväll så lyckades vi städa och byta lite sängkläder och även vardagsrumsmattan fick sig en omgång i tvättmaskinen! Perfekt! Den blev faktiskt ren! :)
Kollade slutet på "krokodilfilmen". Den var bra!

I går kväll så tog vi det mest lugnt, barnen var jättetrötta efter dagis. Båda två sov innan åtta. Jätteskönt för deras minst lika trötta mamma som kunde betala lite räkningar och surfa en stund och ändå ligga i sängen innan tio! :) Skönt! Så i morse när jag vaknade vid halvsex så kände jag mig faktiskt lite pigg :) Kan vara för att det är fredag och snart helg! Eller att jag ska åka och shoppa lite efter jobbet! :)
Vi får se om jag hittar nåt!

Kram på er!

Onsdag idag...

...och Micke har börjat jobba igen efter sin lilla extra semestervecka förra vecka. Vilket innebär att jag och barnen är ensamma hemma ikväll. Tror jag ska övertala dem att hjälpa till och städa lite! Wish me luck! :)
Sen ska jag kolla klart på en film som vi började titta på igår kväll men jag orkade inte se slutet. Det var en grymt stor krokodil som åt folk... Hoppas den slutar bra!


Kul bild... hoppas det är ett montage... =/

Hörs sen!

Helgen

Här kommer en liten sammanfattning av vad som hänt de senaste dagarna :)

Lördag: Vibbe, Emma och Oscar kom på förmiddagen. Vi fikade lite och sen var det redan lunchdax. Korv och makaroner till barnen och ägg och bacon till oss vuxna. När Vilmis gick upp och vilade så klädde vi andra på oss och gick ut trots regnet som bara föll konstant.... Antons nya regnkläder vara toppen bra! Kan jag verkligen rekomendera till andra småbarnsföräldrar. Köpta på H&M.
De åktes rutchkana i full fart och cyklades fram och tillbaka nere på vägen. Vibbe och jag stod med våra kaffekoppar och blev blöta i våra softshelljackor. Varför har man inte galonkläder själv? :)
Emma satt inne hos kaninen i säkert 20 min och väntade på att han skulle komma och hoppa upp i knät på henne! Vilket tålamod :)
Vi hade en jättemysig dag! Det bästa är att det kommer flera! :)


Emma lånar Antons springcykel!


Här är Anton i sina nya regnkläder!

Söndag: Upp tidigt och åkte med Angelica och Nenne till Köping på hopptävling. Det var väldigt dimmigt på morgonen men fram mot lunch så blev det klart och fint! Det blev en toppendag. Trevligt sällskap och bra resultat med en 6:e placering i 125 cm tidshoppning! Mycket bra jobbat!



Sen åkte jag hem och lagade middag till barnen och Hans som var inlånad som barnvakt några timmar på eftermiddan. Jättegod Broccoligratäng!

Måndag: I går åkte jag till Lotterängs Gård och tog hand om Morris. Jill kom förbi och hjälpte mig lite med dressyren. Gick mkt bättre än sist och han var riktigt fin när han jobbade på! Några gånger till så ska jag nog ha allt på plats :) Han är väldigt stark när han inte vill och detta har resulterat i massa träningsvärk och en blåsa på ena fingret :(

Nu är det tisdag och jag jobbar för fullt! =/

Kram på er!

Skivstång ena dan och ridning nästa...

I går kväll när jag varit i stallet och tagit in hästarna så åkte jag till Friskis och körde ett skivstångspass. Det var superkul, fick mig en riktig genomkörare. Låren bara skakade... :)
I morse höll jag knappt på att ta mig ur sängen och sen har träningsvärken bara eskalerat hela dagen. Nu är den gryyym!
Efter jobbet åkte jag till Lotterängs Gård i Vallentuna eller kanske Väsby, typ på gränsen kanske där min vän Malin har sin häst. Jättefint ställe med en stor ridbana och snart ett stort ridhus också. Nytt och frächt!
Jag red hennes 8-åriga halvblodsvalack. Morris. Han är svart och typ 170cm. Lite stor för min smak men, men... När jag kortade tyglarna körde han upp huvet rätt upp i vädret och travade iväg... Helknasig! :) Malin fick ställa sig i mitten och hålla lektion för mig så lyckades vi reda ut det till ganska okej i allafall. Jag fick jobba som en liten gnu där uppe men när han släppte så var har jättefin och mjuk att rida :) Hoppas att det går lite snabbare att hitta knapparna snart bara. Det blir en utmaning! Nu ska jag rida honom ett par ggr iveckan när Malin behöver hjälp. Det ska bli skoj! Hoppas jag hinner träffa Malin lite mer oxå för vi ses alldeles för sällan nu för tiden... Vi hängde ju typ jämt förrut... :) Jaja, nu kommer jag i allfall få ännu mera träningsvärk för det var bra länge sedan jag fick mig ett sånt här ridpass!


Bilden har jag stulit från Malin (utan att hon vet om det :)) Visst är han fin!

Nu har vi ätit kanongod middag och jag sitter här med min kaffekopp.
I morgon kommer Vibbe och hennes barn hit det ska bli jättemysigt. Det var inte jättelänge sen sist men nu kommer det inte behöva gå alls lång tid mellan gångerna för nu flyttar de från Malmö till Knivsta. Lite närmre då :)
Nu blir det fredagsmys!
Kram på er!


Trött liten Anton

På vägen hem från dagis igår så somnade Anton i bilen. Jag bar in honom och la honom i soffan och han sov vidare. Efter en stund bar jag upp honom i sängen och tänkte att han får väl sova då... men då vaknade han såklart och var på ett riktigt surhumör... Han skulle inte gå ner, inte vara kvar uppe, inte ha mat, inte, inte, inte.... Vi skulle äta blodpudding till middag men det ville han inte ha för han ville ha pizza.... Vilma åt i allafall blodpudding med god aptit. Anton åt ett stekt ägg och lite bacon. Sen blev han lite gladare och piggare och det var full fart igen.
Vid nio skulle han ha välling och vi gick upp men när han väl druckit upp den så skulle han inte sova så han kom ner igen några minuter efter mig.... Så han fick sitta i soffan med mig och titta på hästhoppning... Jag orkade inte bråka med honom. När jag gick och borstade tänderna så förstod han att det var dags att gå upp så då gick det bra att sova. Knasunge! Han vill ju absolut inte vara ensam nere ifall jag går och lägger mig! Sen låg jag och läste lite i nya nummret av tidningen Må Bra.

Kram

Stallkväll

Det blev en riktig stallkväll för min del i går. Jätteroligt! Först tog jag hand om Russin och gav henne en ordentlig frisering. Kapade bort halva manen så nu ser hon ut som en ridhäst igen förutom att hon har tappat typ alla muskler och ser dräktig ut… =/ Tog in hästarna och sen hjälpte jag Angelica att hoppa med Nenne. De var otroligt duktiga båda två. Har nog aldrig sett det se så enkelt ut att hoppa en trekombination på 120 cm. Vi hoppas det ser lika bra ut på söndag när vi ska åka till Köping och tävla! Bästa teamet! Det står 120 cm och 125 cm på dagordningen! Kul!
Sen åkte jag och red lite på en annan häst… återkommer om det lite senare ;-)

I kväll är Micke på fotboll så det blir hemmamys med barnen för min del!

Kram på er!


Tomt på dagis

Igår hämtade jag som vanligt barnen på vägen hem från jobbet. Var väl där typ kvart i fem och det var bara Anton och Vilma kvar på hela dagis!!?! Jobbar inte folk?!? Nu kommer väl våra barn säkert sist till dagis på morgonen också då de inte börjar förrän vid nio men ändå!
Det blev köttfärssås och spagetti till middag och Hans och Jill kom förbi och åt med oss. Det var jättetrevligt. Kollade på filmen från i lördag när Jill tävlade. Det såg riktigt bra ut men det kan bli bättre! :)
Avslutade kvällen med lite TV och sen tidigt i säng.

I morse tog jag en PW, 3,44 km på 30 min. Missade visst att stänga av Runkeeper när jag kom hem så enligt den var jag ute i 1 h 9 min….. Ingen vidare hastighet alltså! :)
Förövrigt så har jag träningsvärk i hela överkroppen sen i söndags, pyttelite i magen och sen mer och mer längre upp. Ingenting alls i benen och rumpan! Måste ju bero på att jag är mer vältränad (eller mindre otränad) där. Kan det bero på ridningen måntro ?! *ler*

Kramis!


Ny träningsform!

Jag avslutade gårdagen med ett pass på Friskis O Svettis i Rimbo. Det var ett bas-pass, tänkte att det är bäst att börja lite lugnt och det var väl för tur... :) Det var riktigt bra drag. Jag hade glömt lite hur kul jag tycker att det är att träna så där i grupp. Man dras verkligen med och kämpar på ett helt annat sätt än om man tränar själv :) Tyvärr så blev det lite för mycket för mina benhinnor så jag fick jätteont igen. Nästa gång får jag helt enkelt göra som en dam som var med, hon gick när vi andra sprang och höll sig liksom på marken när vi andra "flög" omkring..... Inte alls lika roligt men nödvändigt för att överleva! :)
Jag tror att jag ska prova att gå på ett spinningpass nån dag. Jag har alltid dissat spinning men jag får väl prova en gång åtminstone :) Det är ju inte så jobbigt för benhinnorna i allafall!



Idag började jag dagen med att försova mig.. eller rättare sagt snooza lite för länge... =/
Nu börjar jag känna hur träningsvärken kryper sig på mig... :)

Kram på er!



Släktkalas

I går så kom mamma och pappa hit och hälsade på ett par timmar på förmiddagen. Pappa gav "nya" badrummet godkänt (tror jag) :)
Jag drog iväg en stund och tittade när Jill tävlade dressyr. Både hon och Pelle var jätteduktiga men domaren var lite snål enades vi om när vi tittade på protokollet :) Dessa bedömningssporter... :) Tacka vet jag hoppning, antingen så rev man eller inte :)

Sen var det dags att göra i ordning inför kvällens kräftkalas i Kilby hemma hos Fredrika och Andreas. Pastasallad till barnen och såklart kräftor till oss och lite annat smått och gott! Så fort Micke kom hem så drog vi iväg! Det var ett jättetrevligt partaj! Kul att träffa alla!
 
Här är Anton och Vilma och nästan alla deras kusiner! :)
 
Vilma lika tokig som vanligt! :)


Det vart en sen kväll så det var skönt att få sova ända till 8 i morse! =/

Jag åkte till stallet en sväng på förmiddagen innan M skulle iväg på fotboll igen. Nu sover Vilma middag och Anton är överallt och gör allt han inte borde. Han går och gäspar hea tiden men han ska inte sova..... :)
Vi får se hur länge han håller sig vaken!

Kram på er!

Missade visst att publicera :)

Nu har Vilma vaknat men Anton sover i solstolen!




Morgonjogging

Upp tidigt i morse och tog en liten joggingtur på 2,85 km. Det är den rundan jag kallar lilla rundan :)
Jag tog det väldigt lugnt och det kändes ingenting i benhinnorna. Vi får se hur det blir under dagen ifall det kommer krypande... Jag masserade in ordentligt med Blue Lotion när jag kom ut ur duschen :)
Känner mig mycket nöjd med mig själv! :)
Sen vart det som vanligt frukostsmoothie i bilen på vägen hit.
Så här gör jag den:

2 dl mild lättyoghurt vanilj
2 dl apelsinjos
1 st banan
1 dl frysta bär, typ hallon , jordgubbar

Kör allting i mixern till lagom konsistens. Allting är bara ca-mått, lite från dag till dag. Jag gör min ganska lös eftersom jag dricker den ur shakern som har ett rätt så litet hål. Min absoluta favvo är med frusna hallon!

Nu är det dags för fika på jobbet!
Hörs!

Liten knasfia

När vi skulle hem från dagis idag så skulle som vanligt båda barnen klättra in i bilen själva. Medans jag spände fast Anton i baksätet så hamnade Vilma......



Det var inte lika lätt att ta sig ut igen...själv... :) Men skam den som ger sig!

Till middag idag blev det blodpudding med bacon och lingonsylt. Det var jättegott! Jag åt bara tonfisksallad till lunch så jag var superhungrig!
Nu sitter jag med dagens andra kopp kaffe framför mig. Jag brukar dricka åtminstone 4 koppar på jobbet men idag har jag då bara druckit en kopp. Jag har en misstanke om att det är jobbkaffet som gör att min mage blir som en spärrballong varje eftermiddag så brallorna knappt går igen. Sånt där "automatkaffe" brukar ju kunna smaka som rena råttgiftet men vårat är ändå helt okej... smakmässigt. Idag känns magen mycket mycket bättre. I morgon ska jag hoppa över den där sist koppen oxå så får jag se om jag kommer må som en liten prinsessa! :)
Har starka funderingar på att ta med mig kaffetermos hemifrån :) Tyvärr så gick ju vår kaffebryggare här hemma sönder igår så det blir bara pulverkaffe här.....


En sån här fin har vi och den kostar 1000kr att köpa ny..... Som om man inte hade nåt roligare att lägga pengarna på =/


En sån här skulle man ju ha! Man maler egna bönor i den! Coolt men ännu lite dyrare!

Nu ska jag kolla på Ernst och se om man får några piffiga idéer!
Natti natti!







Höstmys

I går kväll när jag var klar med allt som skulle göras så tände jag några ljus, tog en filt och satte mig i fåtöljen i hörnet och läste en tidning! Det var verkligen jättemysigt! :) Då kändes det bra med höst men nu när jag sitter på kontoret och håren står rakt ut på benen så vill jag ha sommar igen... =/

Kram

Powerwalk :)

I morse lyckades jag i alla fall ta mig upp ur sängen när klockan ringde vid 6 och gick ut på en Powerwalk! Har installerat Appen Runkeeper på min mobil så nu provade jag den för första gången.



Enligt RK så är sträckan som vi mätt upp med bilen inte alls 5 km utan 3,9 km….. Det var en liten besvikelse. Vad ska man lita på?? Promenaden tog idag 35 minuter, vilket gör ca 9 min/km.  Det innebär att jag på 36 min borde ta mig 4 km…. När jag jämför hastigheten med att springa så sprang jag ju förut på ungefär 6 min/km så jag tycker att det verkar stämma med det som RK säger… Eller? 5 km med en hastighet på 6 min/km blir ju 35 min… så jag kan ju omöjligt gå lika fort som jag springer… Hänger ni med?

Nu dags att gå på frukostfika på jobbet! :)


Superseg!

Det är visst lite jobbigt att jobba.... Jag är helt färdig efter att ha jobbat, handlat mat, hämtat barnen på dagis, dammsugit, lagat mat, städat övervåningen en gång till, lagt ett barn, matat kaninen, lagt ett barn till, diskat , gjort matlåda.... nu är det bara jag som ska isäng oxå sen var den här dagen slut. :)
Pga vädret så har det inte blivit nån promenad varken idag eller i går... inte bra! I går var jag i allafall i stallet och tittade på Jill och Angelica när de red. Det var skoj! Pelle har blivit jättefin och Nenne är så guuuuuullig!
Nu ska jag mixa min frukostsmoothie och sen ska jag läsa en ny tidning som jag köpte idag... hittar inte datorsladden så jag kan inte lägga in bilden... Den heter i alla fall ToppHälsa och ni hör ju av namnet vad den handlar om.



Nu la jag in den lite busigt i efterskott :)

See ya!

Back in business!

Ville inte riktigt gå upp när klockan ringde vid 6 utan snoozade kanske en halvtimme... :) Men sen upp och snabbt iväg. Jag var i allafall på jobbet strax efter halvåtta. Helt okej! Väl där så var allt precis som vanligt =/

Hämtade barnen på dagis på vägen hem. De verkade ha skött sig bra trots den långa semestern :) Skönt!
Dumpade dem hemma hos M och gav mig ut på en 5 km PW. Jätteskönt! Det kom lite regn men det var bara svalkande. Sen drog M på fotboll och jag tog över marktjänsten :) Nu leker de små på övervåningen men jag hör på ljudet att det snart är dax att hämta ner dem och sätta på pyjamasar och borsta tänderna. Vällingen står redan klar på diskbänken, bara att värma :) 
Sedan hoppas jag på lite "vuxentid" så jag kan ta en dusch och softa framför CSI. Sen blir det sängen för mig också!

Ha det bra!


Födelsedagsfika

På eftermiddagen åkte vi hem till Hans och Jill och fikade. Hans fyllde år häromdagen men då var de borta på semester. Han fick jättefina muffins av oss! De som vi bakade i går kväll :)
Alla tyckte att de var jättegoda och lagom geggiga :) Utom Anton för han tyckte inte om dem =/ Knaskillen!

Det har ju regnat mest hela dan men när vi åkte hem därifrån så bokstavligen vräkte det ner. Hans fick eskortera oss ut till bilen med ett paraply. När vi kom hem fick jag springa in och hämta mitt gigantiska paraply i hallen och bära in en unge i taget :) Helt sjukt!
Vi åt korv med bröd till middag, jag åt mina stekta medans vissa mindre människor skulle ha dem kalla.. suck... De håller korven i ena handen och brödet i den andra och så doppar de i senap och ketchup... Åh vad gott! ;)

Jag fick dem isäng relativt i tid för att orka gå upp och gå till dagis i morgon. Nybadade och frächa!
Sen har jag packat ihop stövlar, regnkläder och reservkläder och lagt i varsin påse som Micke får komma ihåg och ta med och lägga på deras hyllor! Nu äter jag lite godis och ska försöka sova om en stund så jag orkar ta mig upp ur sängen vid 6-rycket i morgon..... Vi får väl se hur det går!

Glömde förresten att skriva häromdagen att den här damen var och hälsade på oss igen men i år med tvillingkalvar! Den här bilden är tagen för ganska exakt ett år sedan!



Sweet dreams!

Sista dagen innan allvaret börjar igen...

Började semesterns sista dag med en Power Walk med lite Veronica Maggio i öronen. 5 km blev det :) Sedan gjorde jag en smoothie med lite vaniljyoghurt, en banan och lite frusna bär. Helt okej men jag föredrar frusna hallon i drinken... men nu har vi två påsar med Euroshoppers Berrymix i frysen som jag måste äta upp innan jag köper nya... :( De var billiga i allafall! Man måste ju prova!
Sedan hade vi familjefotbad ute på altanen. Tanken var att M skulle få lite välbehövlig fotvård men det hamnade fyra små fötter till i baljan :) Vilket resulterade i två rätt så genomblöta barn.
De stora fötterna blev i allafall lite mjukare och gladare än innan hoppas jag! ;)
Nu ska vi vinka av M som ska åka till jobbet!
Vi hörs!


Muffins

Fortsatte med lite gräsklippning och annat utefix. Barnen gillar när man håller på med nåt för då kan de vara med och pula. Så fort man försöker sitta still så tjatas det. Allting blev lite sent eftersom vi inte gick upp förän vid nio så blev det lunch vid halvtvå, middagsvila till strax innan fyra middag vid halvsju....... Jättegod köttfärssås med skruvpasta.
Anton och jag avslutade dagen efter att Vilma gott och lagt sig med att baka muffins!


Här kommer receptet:

12-14 muffins

- 2 ägg

- 2 dl socker

- 3 dl mjöl

- 3 tsk vaniljsocker

- 2 tsk bakpulver

- 2 msk kakao

- 75g smör

- 1dl mjölk

Vispa ägg och socker poröst, blanda i resten och vispa till en fin, jämn smet. Häll i muffinsformar (man kan ta dubbla formar för att de ska bli stadiga, annars rinner de lätt ut åt sidorna). Grädda i 225 grader ca 15 minuter.

När de kallnat så rör ihop glasyren.

- 3dl florsocker

- 4 msk kakao

- 2 msk smör (flytande eller smält)

- 3 msk kaffe

Blanda ihop allt till en fin smet och bre ut på muffinsen. Strö gärna något fint strössel på

Väldigt gott blev det!


Trädgårdsarbete-långa naglar, 1-0

Det spelar ingen roll hur mkt nagellim man har om man skall utföra rensning av grusgångar. Det är bara att ta fram nagelknippsarn och kapa... :( Fast det är kanske lika bra eftersom jag börjar jobba igen på måndag och det är nästan omöjligt att skriva på datorn med så här långa naglar!
Bye bye!

Riktig softardag...

I morse så cyklade jag till stallet innan resten av familjen vaknat och var hemma igen strax efter de ätit frukost :) Skönt att ha det avklarat!
Sen packade jag in barnen i bilen och åkte till metropolen Edsbro till Jenny med familj. Där har vi badat i tunnan, fikat, ätit, läst veckotidningar och barnen har lekt som galningar hela dan (Vilma tog iofs en powernap på knappt två timmar i Jenny och Magnus dubbelsäng :) ) Själv har jag mest suttit i en skön fåtölj på altanen och haft det kanonbra!


Vilma har hoppat på den stooora studsmattan!



Grabbarna grus


Byggare Bob kom visst förbi en sväng oxå ;)

Kidsen var så trötta när vi kom hem så de mer eller mindre sprang upp i säng! Skönt!
Kram på er!

Furuvik

I tisdags tog vi en tur till Uppsala. Det blev först Biltema där vi köpte en ny cykel till Anton och en barnsits till min cykel så Vilmis kan åka med där bak! Sen tog vi ett varv på IKEA. Där köpte vi ett överskåp till badrummet som nu sitter ovanför torktumlaren. Kanonbra! Träpersienner till altanen så att vi kan få skugga vid matbordet för det blir väääldigt varmt där när solen steker. Sen blev det en blomma, muffinsformar, nya lock till sophinkarna i köket och kanske nåt annat som jag har glömt just nu! :)
Så igår var det dags för Furuvik tillsammans med fam Eriksson/Werninger. Wow vilken dag! Här kommer dagen i bilder!

Åh så gosig säger Vilma!


Åh så söta tycker jag!


Antagligen det bästa på hela dagen enligt Anton var dessa små båtar som tog oss genom regnskogen.


Vilma aktade sig för att bli blöt








En sån här vill jag ha! En Alpacka! Så himla gullig! :)


Här hade vi picknikstop med havet i bakgrunden!


Väldigt glad Vilmis i karusellen


Ankfisket resulterade i en liten goseorm


Svårkörd lastbil


Glasstajm


Sötaste grabbarna grus! :)

Efter allt detta var alla så trötta så det var dags att åka hem igen! Jag tror knappt jag hann starta bilen innan Vilmis hade somnat! :) Anton höll sig i säkert fem minuter men han kämpade järnet för att hålla sig vaken! :)

I morse cyklade jag till stallet efter frukost och hängde lite med Sara och Angelica. Sara bjöd på kaffe latte, mkt gott! Kom lagom hem igen till barnens middagsvila.
Fixade lite medans de sov, typ vattnade gräsmattan så att den inte ska brinna upp helt och hållet... Sen gick jag och barnen och badade och fikade på stranden:) Festis och bragokex! Smaskens! Båda barnen var så duktiga. Anton "simmade" alldeles själv med sina armpuffar ända ut till stegen flera gånger. Vilmis höll sig i min arm men simmade nästan hon oxå! :)
Sen blev det grillat och rosé och snart börjar ett tv-programm som jag ska se så...
Ha det bra!

Hissa och dissa

Dagens hiss blir Nagellim! Ett måste i varje kvinnas handväska! ;)



Dagen diss blir den här:

 

En penna som man skall måla under nageltipparna för att de ska bli vitare! Funkar inte! Jo kanske om man tittar på undersidan av nageln men... Nej den gick fetbort!

En annan hiss är att vårt badrumstak är på plats igen! Här är det nästan färdigt


Det blev jättefint! En superduper fläkt är nu installerad i taket oxå ;)

Anton och jag har varit en sväng in till Rimbo medans Vilma sov middag. Vi var på den bruna affären (Granngården) och köpte kaninmat, slängde lite sopor, pantade burkar, köpte latexfog, åt glass och såklart klappade lite på Russinfia och konstaterade att den nya grimman vi köpt var för liten! :)
Sen tog jag en liten kort löprunda. Jag sprang där det var plant och uppför och så gick jag i nedförsbackarna... låter kanske lite märkligt men det blir hårdast nedslag i marken när det går nerför så då tar mina benhinnor mer stryk. Det verkade funka för jag kände knappt av dem alls :) Nice! Jag har vilat helt och hållet från löpningen i tre veckor så nu hoppas jag att om jag sätter igång jättejätteförsiktigt så kanske jag håller! :) Har masserat in  massor med Blue Lotion på benen sen jag kom hem! (För er som kanske inte vet så är det ett hästliniment!) Ska nog ta lite till innan jag går och lägger mig! Det funkar grymt bra! :)
Hasta luego!

RSS 2.0