Fikat på dressyrtävling

Eftersom Anton har tjatat ett tag på att han vill åka och titta när Jill tävlar så bestämde vi oss för att detta var dagens aktivitet. Anledningen till hans önskan var att sist när vi var och tittade på Jill så bjöd hon honom på festis och kexchoklad! Vem kan motstå nåt sånt? :) Så idag bar det av till Kungens Kurva. När vi väl var framme bättre sent än aldrig pga av köer... en röd dag... så fick vi springa till tävlingsbanan för att hinna se Jill rida. Vi missade första halten men sen så :)
De gjorde en fin runda med nån liten miss men vi var nöjda! :) Sen fikade vi!!! :) Det blev både kladdkaka, bulle och kexchoklad! Lyckliga Anton! Vilmis var oxå nöjd. Trots att hon hade feber och var lite seg så var hon vid gott mod! Sen skulle vi inte åka hem för det var tråkigt så vi åkte till stallet och hängde där ett tag. Klappade lite på Russin när Nellie kom tillbaka från sin tre timmar långa ridtur! :)
Vi kollade även på traktorn som stod på ridbanan pga soppatorsk och inte ville starta igen. Det var roligt tyckte Anton. Sara var inte lika nöjd då hon skulle visa en försäljningshäst =/
Sedan på kvällen så har Kenneth varit där och satt på Russin nya skor! Det hade gått bra!


Eftersom jag inte har någon bra bild på Pelle så lägger jag in en på Russin i stället när hon leker dressyrhäst! :)

Nu är det dags för sängen!
God natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0